REKISTERISELOSTE


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.


REKISTERINPITÄJÄ

Lataalaitteesi.fi -verkkokauppa / Sisustusliike Tyyli Oy Etelä8 (Y-tunnus: 2738249-1)

Kasarmikatu 1

13100 Hämeenlinna


REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Juhani Järvinen

Puhelin 044 9799 303

Sähköposti juhani(a)etela8.fi


REKISTERIN NIMI

Etelä8:n tilaus- ja asiakasrekisteri


REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan asiakkaaksi, ostanut verkkokaupasta tavaraa tai palveluita ja/tai osallistunut Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan järjestämään tilaisuuteen tai arvontaan.


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan tilaus- ja asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Etelä8:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


Rekisterin tietoja voidaan käyttää Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Lataalaitteesi.fi -verkkokauppa saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.


Lataalaitteesi.fi -verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse info(a)etela8.fi tai rekisterinhoitajalle.


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

* Henkilön etu- ja sukunimi

* Sähköpostiosoite

* Postiosoite

* Puhelinnumero

* Tiedot käsitellyistä tilauksista

* Tilausten seurantatiedot


TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan käytössä, paitsi Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan  käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta Etelä8:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut, keskeneräinen tilauksen toimitus tai perintätoimet estä tietojen poistamista.


REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Sähköinen rekisteri sijaitsee verkkokauppa-alustan palveluntarjoajan salasanasuojatulla palvelimella ja/tai Lataalaitteesi.fi -verkkokaupan salasanasuojatulla palvelimella.

Tuoterkortissa kerrottu toimitusaika on ARVIO ja riippuu maahantuojan varastotilanteesta. Voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.