Tesla -latauspiste, Type 2 - 16A (3.7kW) kierretty 4m kaapeli
Tesla -latauspiste, Type 2 - 16A (3.7kW) kierretty 4m kaapeli Tesla -latauspiste, Type 2 - 16A (3.7kW) kierretty 4m kaapeli
Ratio Electric

Tesla -latauspiste, Type 2 - 16A (3.7kW) kierretty 4m kaapeli

Tuotenumero 39011

Ratio Electric Tesla Type 2 kotilatauspiste.

879,00 €
Toimitusaika 3 - 16 työpäivää

Tesla latauspistoolin painiketta painettaessa latausportti avautuu automaattisesti. Sinun ei tarvitse käyttää autosi avainta tai keskikonsolipainiketta avataksesi latausporttia. Latauksen ollessa valmis tai päätät keskeyttää latauksen painat uudelleen latauspistoolin painiketta vapauttaaksesi latauspistoolin latausportista, auton avaimen ollessa lähettyvillä toimintoa suoritettaessa.


Ratio Electric Tesla Type2 kotilatauspiste on saatavilla myös esiasennetulla CEE-pistotulpalla (Sininen karavaani-pistotulppa), jonka ansiosta latauspisteen asentaminen on entistä helpompaa. Sinun tarvitsee vain asennuttaa sähköalan ammattilaisella 16A/1-vaiheinen (sininen karavaani-pistoke), niin voit itse kiinnittää latauspisteen seinään ja kytkeä pistokkeen. Tämän jälkeen latauspiste on heti käyttövalmis.


Tuotetiedot:

Kotelon väri: Musta/Harmaa

IP-luokitus: IP65

Paino: 5,5 kg

1-vaihe 16A

Säädettävissä 10A, 14A ja 16A

Latausjohdon pituus: 5m


Paino:
5.5 kg

Tuoterkortissa kerrottu toimitusaika on ARVIO ja riippuu maahantuojan varastotilanteesta. Voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.